Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Chcete prožít líbánky na „Smaragdovém ostrově“?

Chcete prožít líbánky na „Smaragdovém ostrově“?

Datour s.r.o. - 24.06.2015 (přečteno 3120x)



Cestovní kancelář Datour v současné době nabízí jako své dva hlavní produkty řecký ostrov Korfu a Rakousko.

Ostrov Korfu nabízíme s odlety z Prahy a délka zájezdu je většinou na 8 nebo 11/12 dní, ale jsme schopni vám i zařídit individuální pobyt v jakémkoliv termínu, který by vám vyhovoval.

Ostrov Korfu, který je označován jako „Smaragdový ostrov“ je mezi řeckými ostrovy považován za jeden z nejzelenějších a také dle mnohých názorů, jeden z nejkrásnějších.  Typickou rostlinou je olivovník, který se využívá k výrobě známého a oblíbeného oleje. Kromě olivovníku zde naleznete i citrusovníky a eukalypty, cypřiše, myrtu i palmy.

Naše cestovní kancelář nabízí letovisko Dassia na východní části ostrova, letovisko Agios Georgios, vyhledávané především milovníky klidné dovolené a letovisko Acharavi, trochu rušnější  místo na severním pobřeží ostrova.

Ubytování nabízíme v studiích nebo apartmánech bez stravy, ale i v hotelech s polopenzí nebo s all inclusive.

Pokud vás již omrzí pobyt na pláži a koupání, můžete se s námi vydat na různé typy fakultativních výletů, ať za přírodními krásami, tak i za pamětihodnostmi ostrova a blízké pevniny.

Jestli dáváte přednost individuálním výletům, naši průvodci vám ochotně zprostředkují pronájem automobilu nebo malého motocyklu.

Korfu

Rakousku nabízíme ubytování v podstatě kdekoliv , na jakkoliv dlouhou dobu a v jakémkoliv typu ubytovacího zařízení. Nabízíme apartmány, hotely s polopenzí i s all inclusive u nejatraktivnějších míst v Rakousku, na horách i u jezer. Mnoho rodin s dětmi jistě uvítá, že v Rakousku je často nabízeno ubytování pro děti s rodiči zdarma.

V Rakousku jistě stráví rádi svoji dovolenou milovníci přírody, ale i lidé, kteří dávají přednost památkám a prohlídkám měst. Těchto možností je zde také bezpočet a záleží jenom na vás, které místo si vyberete.

Pro ty, kteří dávají přednost autobusovým zájezdům, kde jim průvodce ukáže vše zajímavé a bude o ně po všech stránkách postaráno, nabízíme také poznávací zájezdy za přírodou, ale i po městech. Zájezdy bývají obvykle na 4 – 6 dní během kterých poznáte detailně různé části země.

Naše cestovní kancelář ale nezapomíná ani na ty dříve narozené a nabízí zájezdy „šité na míru“ pro seniory.  Jedná se o pobytové letecké zájezdy u moře ve Španělsku, Itálii, Albánii nebo na portugalském ostrově Madeira nebo i o autobusové poznávací zájezdy do Rakouska s programem speciálně uzpůsobeným pro starší generaci.

A pro milovníky předvánočních trhů, procházkách po zimních městech a vychutnávání si vánoční atmosféry, nebo čertovských průvodů nabízíme také Adventní autobusové zájezdy do Rakouska, Německa, Polska, Maďarska a dalších zemí.

V naší cestovní kanceláři jsme schopni vám nabídnout cokoliv podle vašeho přání a možností. Pokud některé typy zájezdů neděláme přímo my, určitě pro vás nalezneme vyhovující pobyt u některé spolupracující cestovní kanceláře.

Rakousko

všechny potřebné informace najdete na :
http://www.datour.cz/
http://www.korfu-dovolena.cz/
http://www.rakousko-dovolena.cz/
http://www.seniorikmori.cz/

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu