Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Mít svatební kytici od mistra ČR ve floristice? Je to snadnější než si myslíte...

Mít svatební kytici od mistra ČR ve floristice? Je to snadnější než si myslíte...

Petr Kopáč - 23.06.2015 (přečteno 4936x)


Vyhledávaný svatební florista
Petr Kopáč – mistr ČR ve floristice
šikovný a levný

Květiny pro labužníky
Floristická dílna
Vyšehněvice 38

Otevírací doba po telefonu

Web.: www.petrkopac.cz
Email: kopac.florist@seznam.cz
Tel.: 603 417 823


Kompletní květinový servis a doplňkový deko-sortiment je samozřejmostí. Realizovali jsme již stovky svateb od malých po velké, a z toho plyne bohatý výběr kytic. Fantasie máme pro Vás stále dost a rádi vytvoříme originální vazbu. Náš malý svatební salónek, kde si můžete v klidu vybírat. , rádi vyhovíme po předchozí domluvě. Ideální čas na setkání jsou dva až tři měsíce před svatbou, ale zvládneme vyhovět i v kratší době. 

        

Kromě krásných svateb v tradičním stylu glamour nebo vintage stylu jsme také  vytvořili květiny i na motorkářskou svatbu, svatbu na Sněžce, pro sportovce, džínovou stavbu atd. Díky kreativitě a zkušenostem navrhneme sortiment květin, tak, aby působili bohatě a nápaditě, a přitom zbytečně nezatížili Vaši peněženku. Hezky a chytře nazdobíme i svatební auta, od favorita po limuzínu. Půjčujeme cylindry a přísavky na auta. slavobrány, stojany na květiny apod..

Do svatebních kytic vkládáme hodně invence, jak tvůrčí, tak řemeslné, ale nikdy křečovitě a ani s cílem zapůsobit laciným efektem. Kytice od nás s Vámi budou krásně ladit. Hezky vonní a příjemně se drží. 

Prostě chce to fantazii - svatby nás baví! 

Těším se na Vás! 

Petr Kopáč  

 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu