Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Přijďte se i letos inspirovat na Svatební veletrh v Pardubicích

Přijďte se i letos inspirovat na Svatební veletrh v Pardubicích

Mgr. Andrea Vávrová - 23.11.2022 (přečteno 1244x)

Pardubice, listopad 2022 

Milí snoubenci, vážení rodiče a přátelé svatebního veselí,

čeká nás již 19. ročník Svatebního veletrhu Pardubice. 28. a 29. ledna 2023 Vás opět přivítáme v budově ČSOB Pojišťovny, která je po celá léta konání tohoto veletrhu naším váženým partnerem.

Návštěvníky čekají svatební profesionálové, kteří Vám pomohou uspořádat Váš velký den s radostí a lehkostí.  Pod jednou střechou Vám usnadníme rozhodování, kde uspořádat svatební obřad, kam pozvat hosty na oběd, nebo kde najdete místo, které umožní obojí.  V doprovodném programu najdete tipy, jak zabavit hosty po celou dobu svatebního dne.

S výběrem snubních prstýnků na Vás budou čekat zkušení zlatníci, kteří poradí s velikostí i zdobením přímo pro Vás.  A že chcete něco osobitého? Není problém, i to lze zařídit. Milé nevěsty, v případě, že váháte a nevíte si rady se střihem šatů a délkou podpatku u střevíčků, věřte, že u nás můžete najít řešení. Stejně tak si vyberou, ženich i maminky, co na sebe. Módní přehlídky po oba dny konání veletrhu Vám pomohou v rozhodování i inspiraci. V detailech je ukrytá krása, což moc dobře ví půjčovny svatebních dekorací a květinářky, které sledují novinky ve vázání květin nejen pro nevěstu. Plánujete-li svatbu ve velkém stylu, určitě neváhejte s pomocí koordinátorky, která bude Vaší pravou rukou.

Se Svatebním veletrhem Pardubice máte jedinečnou možnost ochutnat svatební dorty a mini zákusky přímo od zkušených cukrářů. Vizážistky si pro nevěsty připravují rady na předsvatební péči o pleť a náměty na svatební líčení a účes. Vystavovatelé připravují i pro tento ročník speciální veletržní ceny pro Váš svatební den. A pokud váháte, milí snoubenci, kam na svatební cestu, přijďte si zasoutěžit o svatební cestu v luxusním Spa resortu Tree of Life v hodnotě 25.000,- Kč.

Těšíme se na Vás v sobotu 28.1.2023 od 10 do 17 hodin a v neděli 29.1.2023 od 10 do 16 hodin, v ČSOB Pojišťovně na Masarykově náměstí v Pardubicích. Vstup je ZDARMA.

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu