Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Svatební veletrh Hradec Králové už v půlce října

Svatební veletrh Hradec Králové už v půlce října

Mgr. Andrea Vávrová - 04.10.2022 (přečteno 356x)

Hradec Králové, říjen 2022 V pátek 14. října a v sobotu 15. října se otevřou brány Svatebního veletrhu Hradec Králové. Nejen snoubencům budou v prostorách budovy „A“ Univerzity Hradec Králové nabízet naši vystavovatelé svoje produkty a služby, díky nimž zařídíte svatbu od A do Z na jednom místě. Přijďte, vstup je zdarma.

Pro Váš svatební den nabídneme širokou škálu prstenů od zlatníků, kteří budou přijímat Vaše objednávky za exkluzivní veletržní ceny. Vizážistky poradí nevěstám s líčením i péčí o pleť před svatbou. Pánové si budou moci vybrat oblek, dle svého vkusu, nebo prověří možnosti zapůjčení z nabídky hned několika salónů, které budou svoje modely předvádět i v rámci doprovodného programu, kde si šaty mohou vybrat nejen nevěsty, ale i svatební maminky a tatínkové. Potřebujete krásnou a pohodlnou obuv? I s tím Vám Svatební veletrh Hradec Králové pomůže. A že ještě nejste rozhodnuti, kde vůbec svatba proběhne? Třeba si vyberete svatební místo pro obřad i hostinu právě na našem veletrhu.

Módních přehlídek společenských a svatebních šatů zařadíme do našeho bohatého programu hned několik. Doprovodný program bude zároveň inspirací pro nastávající novomanžele, jak zabavit svatebčany po celý svatební den. Pestrý hudební repertoár v podání harfistky či houslového dua Vás překvapí svým širokým žánrovým záběrem. Lákadlem pro snoubence bude soutěž o svatební dort v hodnotě 5.000,- Kč.

A kdy přesně můžete veletrh navštívit?

V pátek 14. října od 14:00 do 18:00 hodin a v sobotu 15. října od 10:00 do 17:00 hodin.

Všechny aktuality a podrobnosti je možno sledovat na FB, IG a webových stránkách svatebního veletrhu: www.svatebni-veletrh-hradec-kralove.cz, kde zveřejňujeme aktuální seznam vystavovatelů a podmínky soutěže o svatební dort.

Katalog vystavovatelů a vstup na svatební veletrh je zdarma.

Těšíme se na Vaši návštěvu,

PAREXPO, s.r.o.

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu