Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Jak si vytvořit vlastní svatební web?

Jak si vytvořit vlastní svatební web?

Mgr. Andrea Vávrová - 03.06.2022 (přečteno 421x)

Pardubice, červen 2022 Ušetřete si čas a starosti při předsvatebních přípravách. Svatební web si hravě zvládnete vytvořit sami.

Vyberte si on-line nástroj pro tvorbu a správu webových stránek, který má funkce pro tvorbu webových prezentací bez potřeby instalace či konfigurace a Svatební web máte hotový za pár minut.

Většina takových nástrojů je vytvořena pro běžné uživatele a má možnosti jednoduchých úprav. Stačí se zaregistrovat. Pak už stačí přidat na stránky fotky, video, váš příběh, tipy pro pozvané hosty i místo a čas svatby. Web poskládáte stejně snadno jako dětskou stavebnici.

Design vhodný pro Váš styl svatby
Z několika nabízených možností si vyberte stylovou šablonu. Takovou, která bude sedět k Vašemu stylu svatby, a nechte se inspirovat připraveným obsahem. Vaše svatba je jedinečná, stejné mohou být i vaše svatební stránky.

Potvrzení účasti
Pro hladký průběh svatby využijte i možnost webu na zaklikávání potvrzení účasti pozvaných hostů. Kde můžete vybrat i možnosti, kdo půjde na obřad, kdo na hostinu, kdo bude chtít přespat, nebo kdo má zájem o všechny tři možnosti :o).
Pomocí jednoduchého formuláře zjistíte, kdo z pozvaných hostů dorazí s rodinou či partnerem, jestli je svatební menu vhodné opravdu pro všechny a jaký typ ubytování je třeba zajistit.

Vzpomínky na svatební den a svatební cestu
Svatební stránky se dají skvěle využít i po samotné veselce. Nahrajte na web fotky i video ze svatebního obřadu, a vzpomínky na váš velký den budete mít vždy k dispozici, stejně jako ze svatební cesty.

Uchovejte soukromé informace v bezpečí
Chcete, aby vaše svatební stránky byly přístupné jen pro pozvané hosty? Využijte funkce Registrace uživatelů, ať máte jistotu, že se na stránky nedostane nikdo nepovolaný.

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu