Články pro Vaši inspiraci na svatbu

 Vysočina přivítá v Havlíčkově Brodě 2. ročník Svatebního veletrhu

Vysočina přivítá v Havlíčkově Brodě 2. ročník Svatebního veletrhu

Mgr. Andrea Vávrová - 12.04.2022 (přečteno 461x)

Havlíčkův Brod, duben 2022

Příroda se začíná opět probouzet a po dlouhé zimě nám v záplavě květů ukazuje svoji krásu. V Havlíčkově Brodě už je na faře slyšet v úlech netrpělivé bzučení včel.

Jako v úle to bzučí i v naší agentuře při přípravách na 2. ročník Svatebního veletrhu Vysočina, který v letošním roce proběhne 4. a 5. listopadu právě v Havlíčkově Brodě. Čerstvě domluvený termín s Kulturním domem Ostrov o konání veletrhu nás motivuje přemýšlet o inovacích a zlepšeních, abychom mohli snoubencům nabídnout co nejzajímavější vystavovatele a přilákali také rodiče, svědky i zájemce z řad profesní roviny. I pro další návštěvníky chceme vytvořit zajímavou nabídku a doprovodný program s atmosférou, která bude inspirativní nejen pro Váš velký den.

Skvělá zkušenost z prvního ročníku Svatebního veletrhu Vysočina nám dodala energii pro druhý ročník a ujistila nás, že nápad uspořádat takový veletrh na Vysočině má svůj smysl. Sloučením menších veletrhů a svatebních dnů Vám chceme nabídnout širokou škálu výrobků a služeb, tak abyste měli příležitost naživo omrknout nejen svatební a společenské šaty, prsteny, květiny, dorty, cukroví, ale i hudbu, svatební místa, prezentace zámků, restaurací a mnoho dalšího pod jednou střechou.

V Havlíčkově Brodě v kulturním domě Ostrov uspořádáme i letos v pátek 4. listopadu od 14:00 do 18:00 hodin a v sobotu od 10:00 do 17.00 hodin pestrou show pro snoubence a návštěvníky z širokého okolí. Naši vystavovatelé během veletrhu nabídnou nejen osobní konzultace, ale i exkluzivní veletržní ceny. Speciálním lákadlem pro snoubence bude soutěž o svatební cestu do luxusního hotelu Zámek Třešť v hodnotě 25.000,- Kč.

Těšíme se na Vás.

Vstup na veletrh a katalog vystavovatelů ZDARMA.

www.svatebni-veletrh-vysocina.cz

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu