Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Svatební veletrh Pardubice opět přilákal…

Svatební veletrh Pardubice opět přilákal…

Mgr. Andrea Vávrová - 08.02.2022 (přečteno 509x)

Pardubice, únor 2022 

18. ročník Svatebního veletrhu Pardubice se po roční fyzické odmlce konal opět na živo a to v sobotu 29. ledna 2022 a v neděli 30. ledna. V nádherném prostředí budovy ČSOB Pojišťovny v Pardubicích si snoubenci měli znovu možnost osobně na jednom místě vyzkoušet šaty a obuv, ochutnat svatební dorty a zákusky, okouknout novinky a možnosti svatebních služeb. Zeptat se vystavovatelů z očí do očí na nejrůznější detaily, které jsou pro uspořádání pohodové svatby tak důležité, je k nezaplacení.

Z pochopitelných pandemických důvodů bylo o něco méně návštěvníků i vystavovatelů než v letech minulých, i přesto však dokázali všichni účastníci veletrhu vytvořit neopakovatelnou atmosféru.

Sledovat nadšené snoubence, které neodradí ani rouška, jak si zkoušejí nablýskané snubní prstýnky, či nevěsty jak napjatě vyhlížejí možná i ty své svatební šaty v několika módních přehlídkách, bylo výjimečným zážitkem.

Osobně jsem zatoužila vyzkoušet si úžasný svatební kalhotový kostýmek s krajkovým korzetem a odvážnou nevěstu jsem v duchu dopředu obdivovala. Moje oči zaujaly nejen módní přehlídky, na kterých bylo tentokrát kromě svatebních šatů nově zastoupení módy  pro maminky svatebčanů, ostatní svatebčanky a svatebčany, ale i ukázka latinsko-amerických tanců.

Nechat se vkusně nalíčit a zjistit ty nejnovější trendy mohla každá budoucí nevěsta, která zatoužila být jedinečná ve svůj den D, i já jsem pod rukama odbornice konečně zjistila, jak si mám správně nalíčit řasy a co funguje nejlépe jako podkladová báze pod make-up. Říká se, že okouzlující šarm Francouzek má na svědomí dobře padnoucí spodní prádlo. Něco na tom určitě bude, ty, které se totiž odvážily vklouznout za paravan Padnoucí podprsenky a vyzkoušely si luxusní prádlo, odcházely ze stánku s potutelným úsměvem. I přesto, že už mám dávno po svatbě, zašla jsem si alespoň na kus skvělého svatebního dortu.

Svatební veletrh Pardubice je nejdéle konaným svatebním veletrhem v celé České republice, za předešlých 17 let se veletrh vypracoval na největší a nejnavštěvovanější svatební veletrh ve východních Čechách, což nás velmi těší a věříme, že snoubence a jejich rodiny budeme moci přivítat na živo i v roce 2023. Všem partnerům i vystavovatelům patří velký dík za odvahu a přípravu expozic.

PAREXPO, s.r.o.

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu