Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Plánujete svatbu?  Přijďte se inspirovat na Svatební veletrh v Pardubicích

Plánujete svatbu? Přijďte se inspirovat na Svatební veletrh v Pardubicích

Mgr. Andrea Vávrová - 21.12.2021 (přečteno 1133x)

Milí snoubenci, vážení rodiče a přátelé svatebního veselí,

Pardubice, prosinec 2021 Svatební veletrh Pardubice má dlouholetou tradici, kterou jsme se v letošním roce rozhodli snoubencům znovu nabídnout na živo. Chceme Vám zprostředkovat ukázky produktů a služeb, které Vám mohou pomoci uspořádat Váš velký den, na který budete rádi dlouho vzpomínat.  Věříme, že se s Vámi budeme po roce opět moci osobně setkat na Svatebním veletrhu Pardubice 29. a 30. ledna 2022 v prostorách budovy ČSOB Pojišťovny.

Pod jednou střechou Vám usnadníme rozhodování, kde uspořádat svatební obřad, kam pozvat hosty na oběd, nebo kde najdete místo, které Vám umožní obojí a ještě se postarají o doprovodný program a zařídí fotografa. Jestli ještě nevíte, jaký design mají mít Vaše snubní prstýnky, jak by měli vypadat šaty a obuv pro nevěstu i ženicha a maminky potřebují poradit co na sebe, věřte, že u nás můžete najít řešení. A když už se Vám nebude chtít moc přemýšlet, co a jak zařídit, v klidu se můžete zastavit u módní přehlídky nebo okouzlující světelné show, které plánujeme v doprovodném programu a načerpat tak dostatek sil na další informace od našich vystavovatelů, kteří připravují speciální veletržní ceny pro Váš svatební den.

S možností ochutnávat svatební dorty a mini zákusky na Vás budou čekat ti nejzručnější cukráři. Vizážistky si pro nevěsty připravují už teď nejnovější trendy v líčení a účesech. A jestli váháte, milí snoubenci, kam na svatební cestu, přijďte si zasoutěžit o svatební cestu v luxusním Spa resortu Tree of Life.

A kdy?

V sobotu 29.1.2022 od 10 do 17:00
a v neděli 
30.1.2022 od 10 do 16:00,
na živo v ČSOB Pojišťovně na Masarykově náměstí v Pardubicích.
Vstup je ZDARMA.

Těšíme se na Vás.

 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu