Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Zábavný fotokoutek Kouzelné zrcadlo

Zábavný fotokoutek Kouzelné zrcadlo

Zdeněk Kompert - 08.02.2019 (přečteno 1391x)

Kouzelné zrcadlo je zcela nový a inovativní typ mezi tolik oblíbenými svatebními fotokoutky.

Využívá nejmodernější dotykové technologie a má ohromující výkon! Až 300 velkých vytištěných fotografií formátu 13 x 18 cm za hodinu!

Hlavními přednostmi našeho svatebního fotokoutku jsou jeho interaktivní funkce. Komunikuje s hosty prostřednictvím zábavných animací, hraje s nimi hry, jako jsou Ping pong, Piškvorky a mnohé další.

Kouzelné zrcadlo je jedinečné, interaktivní, kreativní a hravé!

Animace Zrcadlo zobrazuje v českém nebo anglickém jazyce. V angličtině si navíc můžete zvolit i ozvučenou verzi zábavných hlášek a animací. Každou fotku si mohou hosté označit originálním tagem nebo ji přímo podepsat. Mohou na ni napsat libovolný vzkaz novomanželům a to prstem přímo na Zrcadlo!

Komu by to nestačilo může si fotku ještě sám dotvořit pomocí filtrů, emoji i virtuálních rekvizit stejně jako na svém telefonu. Vaše fotka se tak stane jedinečným a originálním dílem, na které jen tak nezapomenete! Vaše autorské dílo můžete novomanželům nalepit do svatební knihy, která je pro letošní sezónu ke každému tarifu zdarma! Naše zrcadlo zkrátka nesmí chybět na žádné skvělé svatební párty! 

www.kouzelnezrcadlo.cz

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu