Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Kdo Vám pomůže se svatbou?

PAREXPO, s.r.o. - Adéla Trávníčková - 06.08.2015 (přečteno 1170x)

Vše na jednom místě - informace o svatbách od A do Z

V jedinečném přehledu zde najdete seznam všeho, co je třeba zařídit, objednat či koupit. Pokud jej využijete, nemůže se vám stát, že byste na cokoliv zapomněli. Výjimečný den pro vás, či pro vaše děti, si tak budete moci užít naplno v klidu a bez nervů.

Portál vás může jednak inspirovat, a jednak se jím můžete řídit při zařizování všeho potřebného, aby vaše svatba proběhla co nejlépe. Najdete zde katalog svatebních tipů, zajímavostí, rad a návrhů, které můžete přímo využít, nebo se jimi nechat inspirovat.

Přehled námětů

V konkrétním inspirativním přehledu najdete vše, co se svatbou souvisí. Nemusíte přemýšlet o místu konání svatby a svatební hostině, neboť v katalogu Svatební inspirace je dostatek návrhů lokalit a podniků vhodných pro pořádání svatební hostiny. Zrovna tak si zde můžete vybírat z mnoha návrhů svatebních oznámení, která vás mohou inspirovat. Další sekce se týká snubních prstýnků, svatebních kytic, dekorací a spousty dalších tradičních svatebních věcí.

Například mezi místy vhodnými pro svatební obřad najdete mnohé netradiční lokality a objekty, jako je například v okolí Pardubic státní hrad Kunětická Hora nebo zámek Častolovice.

Jak uzavřít manželství 

Pokud si nevíte rady, je pro vás portál Svatební inspirace jako ušitý. Dočtete se v něm vše, co se svatebního obřadu týká. To znamená, jak se uzavírá manželství civilním nebo církevním sňatkem, kam je třeba se nejprve obrátit a jaké doklady k tomu budete potřebovat. Také se zde dozvíte, jaké platí právní předpisy o svatbě a manželství vůbec a kde získáte informace týkající se svatby.

Chcete být stále v obraze? Buďte s námi na facebooku a obrazově se můžete inpisrovat na pinterestu.

 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu