Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Hledáte ideální zásnubní nebo snubní prstýnek?

Hledáte ideální zásnubní nebo snubní prstýnek?

Řehák-Karnas - 01.07.2015 (přečteno 7290x)


Od začátku našeho působení na trhu, jsme neslevili z žádných hodnot a s novou značkou Řehák Karnas pokračujeme v kamenném obchodě s cennou devizou rodinného podnikání, jejíž myšlenkou je poctivé řemeslo, profesionálně odvedená práce a osobní profesionální přístup ke každému zákazníkovi.

Budujeme značku známou svoji precizností a kvalitou.

Zásnubní prsteny

Při žádosti o svolení k manželství by neměl chybět krásný zásnubní prsten, který dokazuje lásku a touhu po společné cestě životem. Naším přáním je, abyste si vždy vybrali šperk, který všechno řekne za Vás.

Snubní prsteny

Svatební den je oslavou vstupu do společného života a snubní prsten se stane celoživotní připomínkou nezapomenutelných chvil na společné cestě.

Hlavní činností naši firmy je nabídka zásnubních a snubních prstenů ve všech cenových relacích. V nabídce máme desítky ukázek na míru vyrobených realizací podle přání a představ našich zákazníků. Zakázková výroba snubních prstenů navíc umožňuje splnit jakékoliv představy v maximální kvalitě a podle Vašich požadavků. Do snubních prstenů zasazujeme přírodní kameny. Tyto kameny se neodírají a po letech neztrácí lesk a brilanci. Ke každému páru snubních prstenů přikládáme certifikát o pravosti kamenů a původu šperku.

Disponujeme širokou paletou vzorů prstenů a šperků ze zlata, stříbra, chirurgické oceli či titanu, které si může prohlédnout a přímo zakoupit u nás v prodejně v Pardubicích.

                           

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu