Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Ozdobte a provoňte si nejen svou svatbu...

Ozdobte a provoňte si nejen svou svatbu...

PartyLite CZ s.r.o. - 02.03.2015 (přečteno 4163x)



Co je vůně? Vůně v sobě skrývá kouzlo! Kouzlo, které nám pomáhá uchovávat nejen naše vzpomínky a emoce, ale rovněž navozuje pocit klidu, radosti i vzrušení. Proč si tedy den D neuchovat v paměti také pomocí voňavé svíčky, které jsou jednou z nejoblíbenějších svatebních dekorací? Mnoho našich vůní obsahuje až 100 různých ingrediencí, aby bylo jejich aroma dostatečně bohaté, rafinované a potěšilo vaše smysly. Všechny naše svíčky obsahují bezolovnaté knoty ze 100% bavlny, které poskytují čisté a dlouhotrvající hoření smiley!

Přepadly vás obavy, že svíčky nejsou příliš bezpečnou součástí svatebních dekorací?

Požáru se nemusíte vůbec bát. Nejenom že doplňky firmy PartyLite zdůrazní dekor Vašeho svatebního stolu, ale jsou to také bezpečné svícny určené pro pálení svíček naší společnosti. Pokud ovšem máte i tak obavy, např. že rozlitý vosk může zničit půjčené ubrusy, můžeme nabídnout vůně bez plamene. Jednou z variant jsou elektrické aromalampy v případě, že se vaše svatba odehrává v uzavřeném prostoru. Náplně do těchto aromalamp jsou ve více než pětačtyřiceti vůních! A navíc je můžete kombinovat, jak se vám jen zlíbí. Dalším tipem jsou dekorativní vonné tyčinky, které jsou ve 14 vůních, jejichž intenzitu můžete snadno nastavit přidáváním jednotlivých tyčinek.

Máte rádi vůni i barvu levandule? Je to oblíbená vůně i překrásná dekorace. Firma PartyLite ji může například nabídnout v sójových svíčkách z kolekce Brighter World ve vůni Levandule s verbenou, jejíž vonné ingredience jsou sklízeny na farmách ve francouzské Provance, kde je pěstování těchto surovin obživou farmářů po celé generace. Zdejší levandulové plantáže jsou poměrně často ohrožovány změnami klimatu a škůdci. A cílem firmy PartyLite je pomoci uchovat tuto unikátní plodinu pro budoucnost.

Romantickou náladu navodí svíčky s dřevěnými knoty. Praskání dřevěného knotu a rozprostírající se vůně jsou zárukou dokonalé atmosféry. A v jakých vůních si můžete tuto rafinovanou svíčku pořídit? Ve vůni Růžové dřevo Moruše, Fíkovník, fantastická vůně Kůra bílého cedru či Tamboti Safari.

Nesmím také zapomenou na Jonathana Adlera! Spolupracujeme s renomovaným keramikem designerem Jonathanem Adlerem. Proč nepoužít jeho vskutku originální dekorace jako jsou Holubice míru anebo Big Appple?

Svatební noc, ta její tajemná a romantická atmosféra…. Proč nevyzkoušet novou smyslnou masážní svíčku Forbidden Body v nejerotičtější vůni Svůdný fik, kterou může naše firma nabídnout?. Luxusní směs zvláčňujícího kokosového oleje, bohatého mandlového oleje a čistého parafínu vám zaručí, že se ve vzduchu bude vznášet vášeň…

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu