Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Rozlučka se svobodou pro ženy / pro muže

Rozlučka se svobodou pro ženy / pro muže

Mgr. Andrea Vávrová - 17.05.2022 (přečteno 870x)

Pardubice, květen 2022 Rozlučka se svobodou je speciální akce, kterou by si jak budoucí nevěsta, tak budoucí ženich měli užít. Není třeba zorganizovat párty, kterou si nakonec díky alkoholovému opojení nebude nikdo pamatovat. Cílem je si užít něco skutečně výjimečného, co ve všech zúčastněných zanechá stopu, na kterou naopak nikdo nezapomene.

Tak fajn, jdeme na to.

1. Akce jako překvapení? 
Nevěsta / ženich nemusí o plánovaném večírku nic vědět, ale pozor na to, ne každý má překvapení rád. Za nás je lepší, jim alespoň nastínit, co se chystá a sladit termín akce.

2. Organizace večírku
Kamarádi obou stran, by měli mezi sebou v partě zvolit organizátora akce, který vyřídí pronájem prostor, který zařídí místa v baru, ten který zajistí případné ubytování a hlavně bude řídit finance.

3. Finance
Nejdůležitější součástí celého plánování jsou vždy finance. Podle toho, kolik se bude účastnit osob, si naplánujte výši vloženého příspěvku od každé osoby a ujistěte se, že na večírek dorazí opravdu všichni, aby nedošlo k případnému navýšení částky na osobu. Budoucí nevěsta a ženich by měli být z financování vyřazeni. Následně dle výsledného budgetu můžete vybrat, co za zážitkové jízdy chcete naplánovat.

4. Ujíždět na vlně extravagance
V případě rozlučky se svobodou se vůbec nebojte trochu vybočit z davu. Doporučují se společně laděná trička výrazných barev, extravagantní brýle, škrabošky, vyzývavé balónky (prdelky, prsa, penis), třpytivé čelenky s oušky pro dámy, pouta pro pány :o).

5. Samotná akce
Pokud se rozhodnete udělat večírek v baru, asi není problém, chtělo by to ale trochu ozvláštnit. Třeba naplánovat příjezd do baru limuzínou all inclusiv, nebo připravit třeba nafouknuté balónky heliem, v jednom z nich bude překvapení pro nevěstu, jako jsou poukaz na wellnes, masáž, nebo poukaz na manikůru a pedikůru a nevěsta se bude muset trefovat, dokud se do dárku netrefí. Za každý netrefený balónek trestné body v podobě, kterou si zvolíte dle tipu společnosti :o). V případě, že máte rádi zpěv, zkuste třeba karaoke.

6. Bar Vám nevyhovuje?
Pokud se Vám trávení rozlučky v baru nezdá, je tolik možností, jakou akci si vybrat, třeba plavba lodí s DJ, výlet do hor, výlet k moři pro ty movitější. Udělat piknik někde, kde to máte rádi se spoustou her a fotokoutkem, nebo třeba výlet pod stan u táboráku a večer s kytarou. Do takových míst se dá zařadit adrenalin v podobě únikové hry, jízdy na zipline, nebo třeba paintball.

7. Závěrečnou rundu a dárek
Závěrečný přípitek by měl zaplatit budoucí manžel / manželka. A dárek pro budoucí manžele? Existuje tolik možností, ale ze všech se nám asi nejvíc zalíbila kápezetka, plná luxusních a nutných dárků, jako je prášek na bolení hlavy, náplast, malá lahev sektu, kamasutra, malé i větší hračky do postele a rady psychologa, jak zvládnout manželství bez šrámů na duši i na těle.

Užijte si akci a věříme, že to společně zvládneme až k oltáři :o).

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu