Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Svatební veletrh v srdci Vysočiny

Svatební veletrh v srdci Vysočiny

Mgr. Andrea Vávrová - 19.11.2021 (přečteno 597x)

Havlíčkův Brod, listopad 2021Cílem Svatebního veletrhu Vysočina bylo zajistit snoubencům možnost výběru všeho, co budou na svatbu potřebovat na jednom místě. 12. a 13. listopadu 2021 předvedlo v kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě na 30 vystavovatelů svoje služby a poradilo stovkám párů jak v oblasti svatební a společenské módy, tak v oblasti gastronomie, cukrářských výrobků, květinových vazeb, nabídli možnosti ubytování a kde uspořádat svatební obřad včetně služeb fotografa.

Snoubenci si mohli vytvořit originální a netradiční snubní prstýnky, nebo zakoupit ty tradiční. Budoucí nevěsty si za exkluzivní veletržní ceny mohly nechat poradit od vizážistek s líčením a nechat se přímo na místě nalíčit.

Akci doprovázel bohatý doprovodný program, který byl zároveň inspirací pro nastávající manžele, jak zabavit svatebčany po celý svatební den. Velkým lákadlem byla světelná a taneční show, pestrý hudební repertoár v podání harfenistky a houslového dua, nebo soutěže o hodnotné ceny vystavovatelů a o svatební dort dle vlastního návrhu.

Na veletrhu nechyběly po oba dny módní přehlídky svatebních a společenských šatů čtyř svatebních salónů.

Všechny aktuality a podrobnosti je možno sledovat na FB , IG a webových stránkách svatebního veletrhu: www.svatebni-veletrh-vysocina.cz, kde budou zveřejněny fotografie a videa přímo z veletrhu.

Příští rok se budeme těšit i na vaši účast. V lednu 2022 na veletrhu v Pardubicích a v listopadu na veletrhu v Havlíčkově Brodě.

reklamní a marketingová agentura PAREXPO, s.r.o.

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu