Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Přijďte se i letos inspirovat na Svatební veletrh v Pardubicích

19. ročník Svatebního veletrhu Pardubice, 28. a 29. ledna 2023 v ČSOB Pojišťovně. Návštěvníky čekají svatební profesionálové, kteří Vám pomohou uspořádat Váš velký den s radostí a lehkostí.

... více

Čtrnácté výročí svatby - slonovinová

Čtrnácté výročí svatby se nazývá slonovinová svatba. Tradice i vzhledem k názvu svatby jasně napovídá darovat si něco ze slonoviny., má to však svůj háček..

... více

Svatební veletrh Hradec Králové už v půlce října

V pátek 14. října a v sobotu 15. října se otevřou brány Svatebního veletrhu Hradec Králové. Nejen snoubencům budou v prostorách budovy „A“ Univerzity Hradec Králové nabízet naši vystavovatelé svoje produkty a služby, díky nimž zařídíte svatbu od A do Z na jednom místě. Přijďte, vstup je zdarma.

... více

Svatební oznámení

Svatební oznámení by mělo obsahovat základní údaje jako kdo, kdy, kde, případně proč a jak :o) A na co se všichni zaměří, když jej uvidí? Jak takové oznámení vypadá, jaké má ztvárnění a písmo.

... více

Koordinátor svatby ANO či NE?

Obecně je svatební den poměrně náročnou společenskou událostí, která je vždy zatížena emocemi, ať chcete nebo ne. Vaše důležité rozhodnutí, kdy máte svému partnerovi říci své ano na celý život je najednou pod tlakem organizačních záležitostí a shonu, každý má nepřeberné množství otázek a do toho všeho máte vypadat krásně a usměvavě.

... více

Jak si vytvořit vlastní svatební web?

Ušetřete si čas a starosti při předsvatebních přípravách. Svatební web si hravě zvládnete vytvořit sami.
Vyberte si on-line nástroj pro tvorbu a správu webových stránek, který má funkce pro tvorbu webových prezentací bez potřeby instalace či konfigurace a svatební web máte hotový za pár minut.

... více

Plánovač svatby 2 týdny před svatbou až po líbánky

V podstatě už by mělo být z Vaší strany vše zařízeno, včetně rozlučky se svobodou. Teď už jen kontrolujete svůj plánovací diář a odškrtáváte splněné úkoly. Některé věci do diáře ovšem nedáte a přesto jde o součást příprav, my Vám poradíme, které to jsou a na co nezapomenout.

... více

Plánovač svatby 5 - 1 měsíc před svatbou

Už jste jistě nervózní a máte obavu, aby všechno klaplo? Nebojte se :o) všechno dopadne skvěle. Pojďme tedy rovnou na další část.

... více

Třinácté výročí svatby - krajková svatba

Třináctým výročím svatby je svatba krajková. Přinášíme Vám tip na dárky k tomuto 13. výročí a také druh květiny, nebo drahého kamenu pro vaši lásku...

... více

Plánovač svatby od začátku do 6 měsíce před svatbou

Přes žádost o ruku, zásnubní hostinu a rozlučku se svobodou jsme se dostali úspěšně až sem, k plánování svatby. Je jasné, že bude záležet na tom, jestli plánujete svatbu jen Vy a svědci, nebo zda máte v plánu svatbu větší, nejužší rodina anebo ještě větší rodina a přátelé. Ta největší se může vyšplhat až na několik stovek hostů a to je třeba naplánovat opravdu do všech detailů. Navedeme Vás jak začít a čím skončit a co všechno budete pro zvládnutí Vašeho velkého DNE potřebovat.

... více

Rozlučka se svobodou pro ženy / pro muže

Rozlučka se svobodou je speciální akce, kterou by si jak budoucí nevěsta, tak budoucí ženich měli užít. Není třeba zorganizovat párty, kterou si nakonec díky alkoholovému opojení nebude nikdo pamatovat. Cílem je si užít něco skutečně výjimečného, co ve všech zúčastněných zanechá stopu, na kterou naopak nikdo nezapomene.

... více

Jak oznámit zásnuby

Variant jak oznámit zásnuby je několik, nejdůležitější ale je oznámit zasnoubení jako první rodičům, při osobním setkání ze strany snoubenky, tak snoubence.

... více

Dvanácté výročí svatby - hedvábná svatba

Dvanáctým výročím svatby je svatba hedvábná. Přinášíme Vám tip na dárky k tomuto 12. výročí a také druh květiny, nebo drahého kamenu pro vaši lásku...

... více

Zásnuby

Vaše vyvolená řekla ano, při romantické večeři při svíčkách nebo na louce jste ji překvapil briliantovým prstýnkem nebo prstýnkem z pouti a sami mezi čtyřma očima jste si řekli, že chcete být navždy spolu.

... více

Žádost o ruku

Žádost o ruku je pro muže záležitost nelehká a ženy si v mnoha případech cvičí svou trpělivost. V některých případech se správné načasování k tomuto aktu z mužovy strany vleče, ne snad proto, že by nechtěl, ale že nemá dostatek odvahy svou vyvolenou o ruku požádat, což zcela jistě nesouvisí s tím, jestli je odvážný, spíše jde o záležitost citovou, a to se u chlapů moc nenosí…

... více

Vysočina přivítá v Havlíčkově Brodě 2. ročník Svatebního veletrhu

Jste zasnoubeni? Nebo plánujete svatbu v roce 2023? Nemáte mnoho času probírat se širokou nabídkou firem na internetu? Přijďte si prohlédnout a vybrat svatební profesionály na jednom místě – na Svatebním veletrhu Vysočina.

... více

Svatební veletrh Pardubice opět přilákal…

18. ročník Svatebního veletrhu Pardubice se po roční fyzické odmlce konal opět na živo a to v sobotu 29. ledna 2022 a v neděli 30. ledna. V nádherném prostředí budovy ČSOB Pojišťovny v Pardubicích si snoubenci měli znovu možnost osobně na jednom místě vyzkoušet šaty a obuv, ochutnat svatební dorty a zákusky, okouknout novinky a možnosti svatebních služeb. Zeptat se vystavovatelů z očí do očí na nejrůznější detaily, které jsou pro uspořádání pohodové svatby tak důležité, je k nezaplacení.

... více

Plánujete svatbu? Přijďte se inspirovat na Svatební veletrh v Pardubicích

Svatební veletrh Pardubice má dlouholetou tradici, kterou jsme se v letošním roce rozhodli snoubencům znovu nabídnout na živo. Chceme Vám zprostředkovat ukázky produktů a služeb, které Vám mohou pomoci uspořádat Váš velký den, na který budete rádi dlouho vzpomínat.  Věříme, že se s Vámi budeme po roce opět moci osobně setkat na Svatebním veletrhu Pardubice 29. a 30. ledna 2022 v prostorách budovy ČSOB Pojišťovny.

... více

Jedenácté výročí svatby - ocelová svatba

Jedenáctým výročím svatby je svatba ocelová. Po deseti letech společného soužití je Váš svazek manželský již zocelen a můžete tak směle pokračovat v další desítce :-).

... více

Svatební veletrh v srdci Vysočiny

Cílem Svatebního veletrhu Vysočina bylo zajistit snoubencům možnost výběru všeho, co budou na svatbu potřebovat na jednom místě. 12. a 13. listopadu 2021 předvedlo v kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě na 30 vystavovatelů svoje služby a poradilo stovkám párů jak v oblasti svatební a společenské módy, tak v oblasti gastronomie, cukrářských výrobků, květinových vazeb, nabídli možnosti ubytování a kde uspořádat svatební obřad včetně služeb fotografa.

... více

Soutěž o rakouskou biokosmetiku

Zasoutěžte si se Svatebním veletrhem Vysočina o rakouskou biokosmetiku značky STYX. Výherce čeká madarinková sada tělové péče.

... více

Inspirace pro Vaši svatbu nově také na Vysočině

Dovolte nám představit nový Svatební veletrh Vysočina, který pořádáme v Havlíčkově Brodě. Toto královské město jsme vybrali pro dobrou dosažitelnost z okolních měst tak, abychom vám snoubencům na jednom místě nabídnuli vše, co budete na své svatbě potřebovat.  Kdy a kde se můžete na Svatební veletrh Vysočina těšit?

... více

Hnízdečko

Je to už skoro deset let, co jsme se s manželem brali. Náš svatební den se nesl ve skromném duchu. Svědci, rodiče a kamarád fotograf jsme se sešli v jednom malebném kostelíku v Orlických horách. Jaro je v horách chladnější, a tak nám všem drkotaly zuby ještě dřív, než jsme si stačili říct své ano....

... více

Desáté výročí svatby - cínová svatba

Desáté výročí svatby se nazývá cínová svatba. Pokud máte za senou již 10 let společné cesty manželství, můžete si gratulovat a oslavit první kulaté výročí.

... více

15. ročník Národního týdne manželství

Patnáctý ročník Národního týdne manželství, který se bude v České republice konat v týdnu od 8. do 14. 2. 2021, ponese motto O manželství a dětech. Záštitu nad letošním ročníkem převzal senátor David Smoljak. Každý rok se v rámci tohoto týdne koná více než 100 akcí po celé ČR. Jejich přehled můžete najít na stránkách www.tydenmanzelstvi.cz, kde mohou místní pořadatelé registrovat i své akce v rámci NTM a dát tak o nich vědět ostatním.

... více

Deváté výročí svatby - hliněná svatba

Deváté výročí svatby se nazývá hliněná svatba. Tradice i vzhledem k názvu svatby jasně napovídá darovat si něco z pálené hlíny.

... více

Svatební veletrh Pardubice se v roce 2021 mění na svatební ONLINE veletrh

Dají se tradiční svatební veletrhy pro sezónu 2020/2021 nějak nahradit? Jaká bude online podoba? Jak to celé bude probíhat?

... více

Barva roku 2021 nejen pro svatební design

Pojďme se podívat na barvu roku 2021, její význam a možnosti kombinací.

... více

Víte, jaký mají význam jednotlivé svatební tradice, obyčeje, rituály?

Proč vznikaly svatební tradice a obyčeje? Jaký je jejich skutečný význam? Co nám mohou v dnešních době přinést? Vyplatí se následovat tradice?

... více

Osmé výroční svatby - bronzová svatba

Osmé výročí svatby se nazývá broznová, nebo také plechová, svatba. Tradice i vzhledem k názvu svatby jasně napovídá darovat si něco bronzového. 

... více

Sedmé výročí svatby - měděná svatba

Měděná, někdy vlněná, svatba navazuje na předchozí železnou. Slavíte-li sedmé výroční svatby, tak už máte nějaký kus poslečné cesty za sebou. Na druhou stranu toto někdy bývá rok, kdy je třeba navztahu dále zapracovat.

... více

Šesté výročí svatby - železná svatba

Železná svatba navazuje na předchozí dřevěnou. Železo je oproti dřevu chladné, ale zato stálé....

... více

Páté výročí svatby - dřevěná svatba

Pokud slavíte první půlkulaté, páté, výročí svatby, pak vybírejte dřevo... 

... více

Čtvrté výročí svatby - květinovo-ovocná svatba

Pokud slavíte již čtvrté výročí svatby, pak vybírejte květiny a ovoce.... 

... více

Inspirace pro Váš svatební den po šestnácté v Pardubicích

Svatba je důležitým okamžikem v životě člověka a mnoho z nás se na svatbu také připravuje. Přijďte načerpat rady, tipy a inspiraci na 16. ročník Svatebního veletrhu Pardubice, který bude letos ve znamení MAGIE....

... více

Soutěž o svatební cestu

Budete se v magickém roce 2020 brát a chcete opravdu luxusní svatební cestu? Pak neváhejte a zúčastněte se naší soutěže...

... více

Třetí výročí svatby - kožená svatba

Pokud slavíte již třetí výročí svatby, pak se zaměřte na kůži.... Třeba i pohlazení kůže Vašeho partnera či partnerky.

... více

Druhé výročí svatby - papírová svatba

Slavíte výročí svatby? Máte 2 roky po svatbě? Pak slavíte 2. výročí, nebo-li papírovou svatbu...

... více

První výročí svatby - bavlněná svatba

Většina manželských párů má to štěstí, že oslaví 1. výročí své svatby..... Jaké je?

... více

Trendy v balónkové výzdobě

Jaké jsou trendy v balonkových dekoracích a výzdobách svateb, ale i jiných party? Přečtěte si tipy od profesionála, který čerpá inspiraci po celém světě...

... více

Bohémské svatební kytice

O tom, že styl BOHO svateb je nyní v kurzu, nyní pochyb.... Jak tedy může kytice ve stylu Boho vypadat?

... více

Snubní prsteny ručně tvořené na zakázku

Jak se dnes vyrábí snubní prsteny a další šperky? Přečtěte si, jak se dělají prsteny poctivě, řemeslně jako kdysi...

... více

Národní týden manželství 2019

Rádi byste měli svoje manželství krásné a láskyplné i po letech? Mrkněte na letošní téma: Zábijáci manželství a jak se jim bránit.... My Vám přejeme, aby každá Vaše hádka měla také usmíření.

... více

Zábavný fotokoutek Kouzelné zrcadlo

Co to je Kouzelné zrcadlo? Není totiž obyčejné zrcadlo, ale ....

... více

Soutěž o sadu růžové péče od Weledy

Chcete vyhrát dárkovou sadu kosmetiky Weleda Růžové péče? Stačí splnit pár jednoduchých kroků...

... více

Svatební trendy popatnácté představí veletrh v Pardubicích

Čeká vás letos svatba nebo zásnuby? Bude mít veselku někdo z rodiny? Pak se můžete inspirovat na svatebním veletrhu inspirovat o nejnovějších svatebních trendech pro rok 2019 a načerpat rady zkušených profesionálů v oboru svateb.

... více

Soutěž o kosmetiku Weleda

Chcete vyhrát dárkovou sadu kosmetiky Weleda Růžovou harmonizující koupel a ochranný krém pro suchou pokožku?

... více

Soutěž o svatební podvazek a svatební magazín

Chcete vyhrát unikátní svatební podvazek a svatební magazín Marriage Guide? Splňte jednoduché podmínky...

... více

Svatební přípitkové skleničky

Chcete vyhrát luxusní přípitkové svatební skleničky?

... více

Soutěž o luxusní ručník a svatební magazín

Chcete vyhrát unikátní luxusní ručník s výšivkou srdce a svatební magazín? 

... více

Svatební veletrh za námi a nové slevy pro vás

Svatební veletrh za námi a nové slevy pro vás.

... více

Láká Vás svatba v přírodě?

Přejete si mít svatbu v přírodě? Pokud ano, můžete načerpat inspiraci právě zde.

... více

Svatební make-up

Svatební make-up nevěsty a její účes. Každá nevěsta je jiná a je potřeba zohlednit její styl, pleť, přání a vše vzájemně sladit, již od svatebních šatů přes make-up, účes, doplňky do dokonalého výsledku. 

... více

10 mýtů o manželství

Již dvanáctý ročník Národního týdne manželství, největší iniciativy na podporu manželství v ČR, ponese motto „Manželství bez mýtů“ a pokusí se odpovědět na nejvíce omílané mýty o manželství. Mnoho lidí má od manželství pod vlivem pop-kultury nebo rodinných tradic tak nerealistická očekávání, že by je nenaplnil ani ten nejdokonalejší partner. Některé z nich mohou poškodit naše manželství ještě dříve, než si řekneme své ANO.

... více

Soutěž o dárkovou regenerační sadu Weleda s granátovým jablkem

Chcete vyhrát dárkovou sadu Regenerační péče s výtažkem z  granátového jablka.

... více

Svatba & jitřní dar

Milé dámy, pánové, jestlipak víte, co je to jitřní dar a jak souvisí se svatbou? Dnes se podíváme na tuto jednu již zapomenutou tradici, která možná stojí za to obnovit a uvědomit si její význam. Jitřní dar je dárek, který....

... více

Soutěž o vitamíny lásky....

Chcete vyhrát unikátní vitamínový přípravek podporující mužství Vašeho partnera? Tento vitamínový přípravek podporuje tvorbu přirozeného testosteronu, který Vašemu partnerovi zajistí vitalitu, vášeń i výkon.

... více

Soutěž o dárkový balíček

Soutěžte s pořadatelskou agenturou P A R E X P O, s.r.o. o dárkový balíček dámské a pánské toaletní vody MANUFAKTURA a designový ručník VEBA.......

... více

Manželství bez mýtů

Další ročník Národního týdne manželství proběhne 12. - 18. 2. 2018. Jsme hrdým partnerem tohoto jedinečného projektu.

... více

Vše, co potřebujete pro Váš den D

Co vše potřebujete zajistit  na svatbu? To najdete u nás. Od potahů na židle ke svatební tabuli až po...

... více

Buďte jeho hvězdou...BeStar

Která žena si již od dětství nesní o svém svatební dni? Asi je jich málo a většina z nás žen si přeje být tou nejkrásnější.....

... více

Snubní i zásnubní prstýnek na zakázku

Zlatnický atelier Tomka se zabývá vlastní zakázkovou výrobou snubních i zásnubních prstenů a šperků.  Specializací firmy je ruční výroba snubních prstýnků. Nabízí ve svém obchodě výběr z více než stovky vzorů, které si zákazník může vyzkoušet přímo na ruku.

... více

Svatba s harfou

Každá nevěsta se časem v období příprav zastaví nad plánováním samotného obřadu a potýká se tedy i s otázkou: „Jak zajistit hudbu k obřadu a jaké skladby bych si přála zahrát?“ Hudební doprovod na harfu zajistí romantické podbarvení a navodí jedinečnou atmosféru pro Váš svatební den.

... více

Svatba na Tvrzi Orlice

Hotel Tvrz je součástí areálu středověké tvrze ze 13. století, která leží nao kraji Letohradu uprostřed malebné přírody Orlických hor....

... více

Svatební oznámení a tiskoviny

Svatební oznámení se může zdát na první pohled jako jednoduchá věc. Skutečnost je však taková, že budoucí novomanželé často tráví nad vymýšlením oznámení, pozvánek i dalších tiskovin velmi mnoho času. Pomůžeme vám rychle se v této oblasti zorientovat. Jaké druhy svatebních tiskovin můžete potřebovat?

... více

Jak podtrhnout přirozenou krásu i zdraví...

Krása ženy, ale i muže spočívá v jeho vlastní jedinečnosti. To je pravda odvěká, ale že bychom nestárnuli a dokázali přemoci přírodu? To také nelze... Tak jak vlastně pečovat nejen o vlastní krásu a zdraví?

... více

V jednoduchosti je krása

Pokud řešíte jaké svatební šaty si na svatbu vybrat a stále přemýšlíte nad barvou, střihem a nemáte už věk na bílou barvu nebo hledáte jen něco netradičního, decentního, jednoduchého a nechcete vypadat jako svatební dort… inspirujte se u naší výherkyně soutěže o svatební cestu.

... více

Svatební hostina

Svatba prý není legrace, ovšem s námi to zvládnete hravě a možná si nakonec tu legraci užijete alespoň na svatební hostině. Ta je totiž z celé svatby nejdůležitější. Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem.

... více

Svatební podvazek

Nevěsta ve svatební den potřebuje svatebních podvazků hned několik. Tradice svatebního podvazku je stále živá a  Vy s ní zažijete hodně legrace, proto musíte být připravená.

... více

Jak správně obléci ženicha

Nevíte jak správně obléci ženicha? Chcete si nechat poradit od profesionálů? Čtěte dál a dozvíte se jak na to.

... více

Byl Svatební veletrh Pardubice úspěšný?

Svatební veletrh Pardubice, který proběhl ve dnech 29. a 30. ledna 2016 v budově ČSOB Pojišťovny, byl úspěšný díky vám všem návštěvníkům.

... více

Svatba v zahraničí

Máte zájem o svatbu v zahraničí a nevíte jak na to? Pokusíme se vám poradit. Jde sice o zvládnutí úředního šimla, ale pokud chceme dámy něco krásného, vždy pro to musíme něco vytrpět.

 

... více

Pozvánka na Svatební veletrh Pardubice 2016

Hledáte inspiraci na svou svatbu? Nebo jste pouze zvědaví na nejnovější svatební trendy? Zveme vás na 12. ročník největšího východočeského svatebního veletrhu v Pardubicích. 

... více

Jak vybrat ty pravé šaty na váš velký den?

Pokud si nevíte rady s výběrem ideálních svatebních šatů, potom si určitě přečtěte teno článek... 

... více

Udělejte si snubní prstýnek ještě osobnější...

Nechte si do prstýnku vyrýt originální nápis, který napíšete vlastní rukou...

... více

Kdo Vám pomůže se svatbou?

Většina lidí se žení nebo vdává jednou za život, i když to tak v posledních letech podle statistik nevypadá. Zrovna tak s organizováním svatbymálokdo více, než jednu zkušenost. Kdo prožil všechny starosti spojené s pořádáním svatby, určitě by ocenil, kdyby, se mohl řídit radami někoho zkušeného, nebo kdyby měl po ruce seznam všeho, co je třeba zařídit. Právě tuto pomoc můžete očekávat od portálu svatební inspirace. Vybrat si zde můžete některou svatební agenturu, která vám zařídí všechno, co se týká svatby opravdu od A až do Z. 

... více

Hledáte ideální zásnubní nebo snubní prstýnek?

Výrobce a prodejce zásnubních, snubních prstenů a šperků ŘEHÁK KARNAS se sídlem v Pardubicích.

... více

Víte, že je důležité zkoušet svatební účes společně s líčením?

Pečujeme o vlasy svých klientů již od roku 1991. V roce 2000 jsme vybudovali a otevřeli nový salon – Studio EM, ve kterém jsme sdružili všechny služby pro krásu a zdraví - (kadeřnictví, kosmetiku s líčením a prodloužením řas, modeláž nehtů, masáže i solárium se špičkovými stroji splňujícími normy EU) v ulici Bělehradská 542 v Pardubicích.

... více

Svatba v hradním stylu? Ideální místem pro Vás může být hrad Kost...

Hrad Kost patří k nejkrásnějším místům Českého ráje, tak proč jej nespojit s vykročením do společného života. K uspořádání svatebních obřadů jsou k dispozici tři hradní prostory.

... více

Sňatečné obřady v prostorách barokního zámku v Chrasti

Zámek je bývalé sídlo hradeckých biskupů. Nyní je v budově umístěn Městský úřad a Městské muzeum, které bylo založené r. 1893 Vincencem Paulusem.

... více

Chcete prožít líbánky na „Smaragdovém ostrově“?

Zaleťte si na svatební cestu například do Řecka na ostrov Korfu. Nebo si můžete užít volno v Rakousku. Stačí si jen vybrat...

... více

Mít svatební kytici od mistra ČR ve floristice? Je to snadnější než si myslíte...

Chcete mít svatbu s krásnou kyticí a květinovou výzdobou? Určitě oslovte Petra Kopáče, který je v tomto oboru velmi vyhledávaný a také jde o mistra ČR ve floristice.

... více

Romantická svatba na zámku

Malebný barokní zámek Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou je jako stvořený pro romantickou svatbu. 

... více

Nechte si natočit od profesionála svůj velký den, pro uchování té kouzelné atmosféry..

Vážení snoubenci,
svatba je mimořádným dnem v životě každého člověka, kterému předchází spousta plánování a příprav. Samotný svatební den pak uplyne velmi rychle a Vy často ani nestihnete vnímat všechny jeho detaily. Profesionální svatební kameraman dokáže kvalitně zachytit nejen průběh svatebního dne, ale i emoce, atmosféru a zajímavé momenty, aby neopakovatelné okamžiky zůstaly uchovány a Vy se k nim mohli kdykoli vracet.

... více

Hledáte ty správné svatební šaty?

Svatební salon Style Mode je nejdéle působící salon v Pardubickém regionu, založen byl v roce 1992. 

Dlouhá tradice a zkušenosti v oboru svateb oceňují naše spokojené zákaznice- nevěsty. Oblékli jsme jich již opravdu mnoho.

... více

Ozdobte a provoňte si nejen svou svatbu...

​O značce PartyLite jste už určitě nejednou slyšeli. Nicméně voňavých a nápaditých dárků, darů anebo dekorací není nikdy dost. PartyLite je světová jednička v prodeji vonných svíček, vůní bez plamene, dekorací a aromalamp.

... více

Nezapomeňte na tradici se svatebním podvazkem..

Když mě na jaře roku 2013 pozvala kamarádka Míša na svojí rozlučku se svobodou, aniž bych cokoliv tušila, vznikla první malá historie stránky Svatebnípodvazek.cz, která v první chvíli nebyla nápadem, ale nutností...

... více

Každá nevěsta chce být krásná...Víte jak na to?

Nechte si poradit od odborníka... Ve studiu Renaty Burešové se dozvíte a naučíte spoustu zajímavých a užitečných rad a tipů...

... více

Chcete originální dort, výborné cukroví? Výběr cukrárny je důležitý...

dovolte , abychom se Vám, jakožto našemu potencionálnímu zákazníkovi, představili. Na trhu se pohybujeme od roku 1996 a v podvědomí zákazníků jsme známí pod obchodní značkou Cukrárna NA VÝSLUNÍ. 

... více

Vybíráme svatební šaty

Svatební šaty jsou pro každou nevěstu asi tím nejdůležitějším. Jejich výběru je tedy potřeba věnovat pozornost a dostatek času. Udělají z nás spolu s účesem a líčením kouzelné neodolatelné bytosti. Říkavalo se, že ženich nemá vidět šaty dříve, než ve svatební den…

... více

Na co je vhodný svatební koordinátor?

Kdo je svatební koordinátor a co je jeho úkolem? Dnes se podíváme na zoubek tomu, kdo nám může velmi pomoci. Jeho pomoc přináší zejména klid a hlavu bez starostí ve svatební den.

... více

Svatební veletrh Pardubice již tento pátek přivítá snoubence i ostatní návštěvníky

Svatba se velký životní krok, proto každá nevěsta a věřím, že i ženichové se na něj chtějí dobře připravit. Ale jak vědět, co vše je třeba a kde všude shánět potřebné informace a kontakty?

Zkuste navštívit svatební veletrh, kde pod jednou střechou, naleznete vše, co je pro Váš svatební den D potřeba. Setkáte se s profesionály, kteří Vám rádi a ochotně poradí.

V neposlední řadě také nakoupíte za zcela bezkonkurenční ceny nejen snubní prsteny, ale i řadu další věcí.

... více

Svatební inspirace

zobrazit menu