Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Svatební trendy popatnácté představí veletrh v Pardubicích

Svatební trendy popatnácté představí veletrh v Pardubicích

Adéla Trávníčková - 08.01.2019 (přečteno 2007x)

Pardubice, leden 2019:  Milí snoubenci, vážení rodiče a milovníci svatebního veselí, blíží se Váš velký den a zatím váháte nebo vůbec netušíte jaké si vybrat šaty, prstýnky, kytici pro nevěstu, svatební dort či jaká bude hostina? Nebo jste pouze zvědaví na svatební trendy? Láká Vás jen se přijít podívat...

To vše a mnohem více Vám pomůže vyřešit již 15. ročník největšího východočeského svatebního Svatební veletrh Pardubiceveletrhu v Pardubicích. V překrásné vstupní hale budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí Vám nabídnou to nejzajímavější a zároveň to nejmodernější, co se svateb týče, tři podlaží plná vystavovatelů, profesionálů a nadšenců ve svém oboru.
V klidu si tak pod jednou střechou můžete, společně s rodiči a přáteli, vybrat mezi vystavovateli to nejlepší pro Vás.

Doporučujeme zavítat na tento jedinečný a všestranný veletrh - vstup je zdarma. Naopak při nákupu nebo objednávce některých služeb využijte zvýhodněné veletržní ceny, můžete tak  třeba i ušetřit.

K inspiraci jistě přispějí módní přehlídky svatebních i společenských šatů, ochutnávky vína, kávy, alko i nealko koktejlů, dortů a cukroví, slaných delikates a mnoh dalšího.

Lákavou nabídkou je možnost vyhrát v soutěži svatební cestu do luxusního lázeňského resortu TREE of LIFE**** v Lázních Bělohradě.Soutěž o svatební cestu svatební veletrh Pardubice


Otevírací doba 15. ročníku veletrhu 

sobota 26. ledna 2019 od 10:00 do 17:00 hod. 
neděle 27. ledna 2019 od 10:00 do 16:00 hod.

Přijďte, jste srdečně zváni a těšíme se na Vás!

Další informace najdete na webu Svatebního veletrhu Pardubice nebo na facebookové události.

 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu