Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Víte, že je důležité zkoušet svatební účes společně s líčením?

Víte, že je důležité zkoušet svatební účes společně s líčením?

Studio Em - 30.06.2015 (přečteno 5098x)

Jsme zkušený tým s titulem Zlatý Salon pro značku Matrix a Biolage udělovaným nejlepším salónům v ČR a jsme proškolováni českými i zahraničními stylisty. Vždy uplatňujeme nové trendy ve střihu i barvení s melírem a společenských účesech.

Na tvorbu společenských a svatebních účesů se specializujeme již od založení našeho Studia. Z dlouholeté praxe můžeme doporučit několik rad, aby Vaše očekávání, týkající se svatebního účesu bylo bezezbytku naplněno. Naše studio má k dispozici zkušené kadeřnice, které Vám vytvoří svatební, společenský nebo plesový účes na Váš slavnostní den. Stačí si jen vybrat.

                                           

Držíme se naší zásady, že se s klientkou vždy nejdřív domluvíme na tom, jak má účes vypadat.

Nejdůležitějším kritériem je vždy to, zda se v účesu cítíte dobře a přirozeně. Společně vybereme nejvhodnější svatební účes, ale je potřeba také vědět jaké jste si vybrala šaty a jakou budete mít svatební kytici. Pouze celek – šaty, vlasy, líčení a kytice – z vás udělá nevěstu, na které bude vše perfektně sladěno, a budete se cítit přirozeně.

Zkoušku svatebního účesu je nejvhodnější provést současně se zkouškou svatebního líčení, což vám umožní posoudit kompletní vzhled. Účes se na zkoušce nevypracovává do úplných detailů, aby bylo možné vyzkoušet více variant pro finální výběr té nejlepší. Po domluvě Vám můžeme zapůjčit vlasové ozdoby do svatebního účesu.
 

V našem studiu nabízíme profesionální produkty od tužidel, laků, gelů i vosků až po speciální přípravky proti lupům a padání vlasů. Okuste blahodárné účinky vlasové kosmetiky MATRIX  A  BIOLAGE, která je divizí firmy LOREAL PROFESSIONNEL.

Pro dokonalý vzhled prodloužíme Vaše vlasy s unikátní technikou HARDREAMS. HARDREAMS je největší specialista na profesionální prodlužování a zhušťování vlasů, a je využívána nejprestižnějšími salony. Proto si ji vybrali i naše celebrity - Simona Krainová, Lucie Bílá a jiné. Tuto metodu používáme jako jediní v Pardubickém kraji.

                                           

Nezapomínáme také na zdraví Vašich vlasů.

  • Nabízíme jedinečné procesy pro ozdravení a uhlazení vlasů - Global Keratin. Brazilský keratin je revoluční novinka na Evropském trhu. Jedná se o nechemický proces určený k regeneraci, ozdravení a narovnání vlasů. Vaše vlasy se stanou ovladatelnějšími, měkčími, lesklejšími, hladšími a to po dobu až 4 měsíců.
  • Pro výživu vlasu vpravenou hluboko do nitra používáme unikátní parní žehličku - Steampod L´OREAL. Je určen pro hloubkovou obnovu a uhlazení vlasů. Tento jedinečný high-tech nástroj - parní uhlazující žehlička na vlasy a vlasová kosmetika, jejíž účinek je aktivován parou, poskytuje vlasům kompletní péči jak na povrchu, tak uvnitř vlasového vlákna. Neustálý tlak páry v kombinaci s eloxovanými keramickými žehlicími plochami narovnává a vyhlazuje vlasy a zanechává je hladké a lesklé.
  • Náš salon používá čerstvou novinku, a to unikátní melírování Olaplex. Tato novinka nabízí možnost posunout kvalitu vlasu dál, než kdy před tím, a to hlavně při intenzivním zesvětlení nebo melírováním. Obnovuje rozbité vazby ve vlasech, které jsou poškozovány při tepelné, mechanické a chemické vlasové úpravě.

 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu