Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Svatební veletrh Pardubice již tento pátek přivítá snoubence i ostatní návštěvníky

Svatební veletrh Pardubice již tento pátek přivítá snoubence i ostatní návštěvníky

Adéla Trávníčková - 24.01.2015 (přečteno 2565x)

Pojedenácté přivítá snoubence a jejich rodiny svatební veletrh v centru Pardubic. Foyer budovy ČSOB Pojišťovny ožije v pátek 30. ledna a v sobotu 31. ledna 2015 nejen přehlídkami svatebních šatů.

K vidění budou i pánské obleky a společenské šaty, nádherné květinové vazby a dekorace. Budete moci ochutnat dorty, cukroví, kávu i víno. K zakoupení budou dekorace a jiné různé doplňky, které jsou pro svatební den nezbytné.

„Navštívit svatební veletrh doporučuji nejen snoubencům, zcela jistě se rádi inspirují i jejich rodiče. Nevěsty a jejich partneři na veletrhu najdou bohatou inspiraci, poradí se s profesionály a mohou využít nabídku zvýhodněných veletržních cen při nákupu,“ informovala hlavní manažerka svatebního veletrhu Yvona Bulušková.

Svatební veletrh však není jen o svatbách. Inspiraci a možnost nákupu na něm najdou ti, kteří chystají oslavu životních jubileí, oslavu promocí či křtin, významných výročí svateb nebo neobyčejných firemních setkání.

Letošní novinkou je soutěž o svatební dort, která nabízí nevěstám možnost ukázat svou kreativitu při návrhu vysněného dortu a zasoutěžit si o něj. O výherci pak rozhodnou lidé na facebooku.

Tak jako každý rok i letos je vstup na veletrh zdarma.    

Aktuální informace najdete na webu a facebooku.

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu