Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Nezapomeňte na tradici se svatebním podvazkem..

Nezapomeňte na tradici se svatebním podvazkem..

Svatební podvazek - 02.03.2015 (přečteno 4476x)

Společně s partou kamarádek jsme se rozhodly Míše na rozlučkovém večírku věnovat podvazek pro nevěstu. A přišel problém! Po prozkoumání internetových stránek jsem objevila jeden jediný podvazek, nebo spíš polyesterové cosi velkoryse nabízené ve třech barvách a tím nabídka skončila. Tehdy přišel nápad vyrobit vlastní, originální a s láskou vyrobený dárek pro naší kamarádku. 

Výsledek, který jsme jí věnovaly, předčil mé očekávání hned v několika směrech. V první řadě potěšil budoucí nevěstu a následně na svatbě vzbudil veliký zájem při "dražbě" nevěstina podvazku a také mezi svatebčany. Ještě ten den jsem dostala čtyři poptávky na výrobu dalších podvazků. 

Svatební podvazky jsem potom začala vyrábět do zásoby a doma shromažďovala různé ozdobičky a originální krajky...

Dnes bych Vás chtěla přivítat na svých stránkách, na kterých nabízím nejenom svatební doplněk, ale zároveň i dárek, který je originálem vyráběným se vší pečlivostí a s nápadem. Protože si myslím, že Velký den každé nevěsty by měl být dotažený k dokonalosti v každém detailu.

Věnováním svatebního podvazku darujete kousek jedinečnosti a krásné vzpomínky, která bude trvat navždy.

V naší nabídce najdete výběr podvazků, z  nichž každý je šitý ručně a je tak naprostým originálem. Nepodporujeme sériovou výrobu a každému výrobku tak věnujeme kousek času, vlastního srdce a nápadu. Najdete zde také speciální sekci podvazků na míru a podvazků s iniciály. 

 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu