Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Chcete originální dort, výborné cukroví? Výběr cukrárny je důležitý...

Chcete originální dort, výborné cukroví? Výběr cukrárny je důležitý...

Cukrárna - 23.02.2015 (přečteno 4354x)

 

Vážení návštěvníci portálu www.svatebni-inspirace.cz

dovolte, abychom se Vám, jakožto našemu potencionálnímu zákazníkovi, představili. Na trhu se pohybujeme od roku 1996 a v podvědomí zákazníků jsme známí pod obchodní značkou Cukrárna. Jsme firma, zabývající se produkcí pekařských a cukrářských výrobků, maloobchodním i velkoobchodním prodejem a rozvozem těchto svých výrobků a od roku 2014 nově provozujeme také e-shop, který slouží jak pro velkoobchodní partnery k zadávání svých objednávek, tak i pro individuální objednávky maloodběratelů. Najdete nás ve východočeském městečku, kde je vedle prodejny také soustředěna  veškerá naše výroba. Navštívit nás můžete i v nedalekém městě, kam jsme před několika lety expandovali s další vlastní prodejnou, která se úspěšně zařadila mezi nejnavštěvovanější podniky ve městě. 

V naší nabídce nechybí vedle tradičních cukrářských výrobků, jakými jsou například větrník, likérová špička, žloutkový věneček, indiánek, punčový řez a mnoho dalších, také výrobky vlastní, které jinde nenaleznete v takové podobě jako u nás. Zde se jedná zejména o jogurtové řezy, smetanové dortíky a o různé variace ovocných řezů. Z pekařských výrobků jistě stojí za zmínku máslové koláče (velmi oblíbené na svatby a jiné oslavy), rohové koláče, kynuté buchty či jablkové záviny.

                  

Veškerá výroba u nás je řemeslného charakteru a probíhá podle tradičních postupů a receptur. Zásadně při výrobě nepoužíváme margaríny ale máslo, ne šlehačku rostlinného původu ale pravou živočišnou šlehačku a ani v případě kvality dalších surovin neděláme kompromisy, které by mohli zhoršit kvalitu našich výrobků.

Nespecializujeme se sice pouze na svatební hostiny, ale máme za sebou mnoho zakázek tohoto typu a tedy i bohaté zkušenosti. Na Vaši svatbu jsme připraveni vyrobit nejen dorty, ale můžete si u nás vybrat i z několika druhů svatebních koláčů a mnoha druhů minizákusků či standardních zákusků. Možnosti jsou opravdu široké. Může se však stát, že přece jen v našem sortimentu nenaleznete přesně to, co hledáte. V takovém případě jsme připraveni řešit Vaši zakázku zcela individuálně.

                                                    

Veškeré objednané dobroty lze samozřejmě vyzvednout na kterékoli z našich prodejen, ale protože víme, že organizace svatby může být časově velmi náročná, snažíme se pomoci i v tomto směru. Nabízíme našim zákazníkům možnost dopravy objednaných výrobků chladícím vozem na místo, které si sami určí.

Kontaktovat nás můžete prostřednictvím našeho webu, kde naleznete vedle našeho kompletního sortimentu, který lze přímo z e-shopu objednat, také mnoho dalších užitečných informací o naší cukrárně. 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu