Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Jak podtrhnout přirozenou krásu i zdraví...

Jak podtrhnout přirozenou krásu i zdraví...

Adéla Trávníčková - 23.09.2016 (přečteno 2112x)

Máme pro Vás jedinečnou možnost přijít načerpat spoustu informací, rad a tipů, jak pečovat o své zdraví, krásu i štíhlou postavu.

Festival zdraví, krásy, pohybu proběhne 14. a 15. října 2016 již potřetí, a to v Kongresovém centru ve 3. patře Paláce Pardubice. Opět nabídne svým návštěvníkům mnoho zajímavého nejen v doprovodném programu, ale také i vystavovatelů.

Můžete se těšit na poradny odborníků pardubické oční kliniky OFTEX včetně měření očí, na poradnu cévního lékaře a možnost zjistit ultrazvukem stav vašich žil, poradnu zubního lékaře a dentální hygientistky, kosmetičky a jejich poradenství stavu Vaší pleti a ukázky líčení. V sobotu se dámy rády podívají na módní přehlídku kolekce podzim/zima Ateliéru Donát, nebude chybět např. bioinformační kosmetika DIOCHI, trénink mozku a mozková laboratoř a její termoskener těla, workshop míchání olejů aneb zhotovte si svůj vlastní tělový olej dle svého přání a nálady.

Jajk správně odpočívat a spát Vás naučí odborníci na slovo vzatí z ProSpánku, zakoupit budete moci také kvalitní kosmetiku i biokosmetiku, ochutnat i zakoupit 100% přírodní biošťávy a poradenství ke zdravému stravování.

Na festivalu bude i mnoho další, co se teprve chystá. Tato prima akce by určitě neměla ujít Vaší pozornosti a jste srdečně zvány i zváni.

Přidejte se k naší události na facebooku a pozvěte své přátele.

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu