Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Svatební podvazek

Svatební podvazek

Michaela Březinová - 30.03.2016 (přečteno 3542x)

Už druhým rokem se pro Vás nevěsty snažíme vyrábět svatební podvazky s originalitou, nápadem a jistou nadsázkou, která je jistě i v manželství zapotřebí.

Každý z našich svatebních podvazků je šitý ručně a je tak naprostým originálem. Nepodporujeme sériovou výrobu a každému výrobku tak věnujeme kousek času, vlastního srdce a nápadu. Věříme, že každou budoucí nevěstu takový podvazek potěší a stane se tak nepostradatelnou součástí jejího velkého dne.

Nevěsta ve svatební den potřebuje svatebních podvazků hned několik. Tradice svatebního podvazku je stále živá a  Vy s ní zažijete hodně legrace, proto musíte být připravená. Nejen že svatební podvazek figuruje mnohdy na svatebních fotografiích, jako kulisa. Nevěstin svatební podvazek by se měl i střílet mezi svobodné mládence a v neposlední řadě ho také ženich svléká zuby z nevěsty a poté se podvazek draží. Tyto všechny rituály se na svatbě odehrávají a byla by škoda mít jen jeden kousek a o legraci přijít. A to jsem se nezmínila ani o tom, že by nevěstě měl ještě jeden svatební podvazek zůstat na památku.

Proto je tu naše galerie svatebních podvazků, z kterých si můžete vybrat ten pravý. Svatební podvazek.cz funguje především přes internet, na našich webových stránkách.

Tento tradiční doplněk u nás najdete ve zcela originálních vyhotoveních, od klasických bílých či modrých podvazků až po kousky šité na míru podle Vašich představ.

Každý podvazek na zakázku, tvořený podle Vašich představ, pro nás znamená výzvu. A proč nás právě tyto zakázky nejvíce baví? Protože neznáme hranice kreativity. Paví peří, iniciály, kamínky Swarovski, nic nám není cizí. Stačí nám předložit nástin či rovnou vysněnou konkrétní představu Vašeho podvazku a my už se o vše postaráme. Všechny kroky s Vámi probereme bod po bodu k Vaší spokojenosti.

Kdo si myslí, že u nás najde jen svatební podvazky, je na omylu. Jsme toho názoru, že nejen nevěsta může být krásná a sexy. Proto pro Vás chystáme novou kolekci sexy večerních podvazků ke spodnímu prádlu. Buďte krásná, protože každý den je výjimečný a Vy jste výjimečná žena.

Je pravda, že náš Svatební podvazek.cz funguje především přes webové stránky a facebook, avšak mnohdy nás můžete zastihnout i na svatebních veletrzích po celé České republice. Informace kterého svatebního veletrhu jsme se zúčastnili a na jakém chystáme účast, můžete najít i na našich webových stránkách.

Na našem webu najdete i rubriku Rady profesionálů, kde jsou pro Vás užitečné informace a cenné rady od profesionální vizážistky, kadeřnice i fotografa.

Svatební podvazek

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu