Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Svatební veletrh za námi a nové slevy pro vás

Svatební veletrh za námi a nové slevy pro vás

Peter Konečný - 20.02.2018 (přečteno 1802x)

Svatební veletrh za námi a nové slevy pro vás

S některými z vás jsem se viděli na 14. ročníku Svatebního veletrhu v Pardubicích, zatímco jiní jsou zde možná úplně poprvé. Každopádně pokud sháníte netradiční šperk pro svůj velký den D nebo pro začátek jenom pro onu památnou větu – vezmeš si mě?, pak nebudete zklamáni. Prsteny, ale i ostatní šperky jako řetízky, náramky, přívěsky nebo náušnice, zde naleznete v několika provedeních.

A tento sortiment také měli možnost vidět návštěvníci veletrhu ve dnech 26. a 27. ledna. Ručně dělané šperky zde zářily v několika zlatých provedeních – vybírat jste mohli z bílého zlata, zlata klasického, ale třeba i červeného.

Součástí veletrhu byl i báječný doprovodný program, kde se to vším potřebným pro svatbu jenom hemžilo. Vedle našich šperků tak mohli budoucí novomanželé obdivovat nespočet variant svatebních a společenských šatů, vybrat si nějakou trendy kytici, ten nejsladší dort nebo nejoriginálnější svatební oznámení.

A aby vám nebylo líto, že je tato akce za námi, nebo že jste se o ní bohužel dozvěděli teprve nyní, můžete využít nové slevy na objednávku šperků, která je určena pro všechny zákazníky. Pro získání slevového kuponu číslo 0005 ve výši 5 procent postačí pouze vytvořit svou objednávku v systému a objednat.

Nechte se zlákat bohatou nabídkou designů prstýnků a dalších klenotů, a před tím, než si objednáte konkrétní šperk, neváhejte ještě nahlédnout do záložky povrchová úprava. Tam dáte své volbě originální rukopis díky možnosti zvolit si podobu povrchu šperku.

Prstýnky tak můžete volit s vysokým leskem nebo naopak matem. S tak zvanou kartáčovanou úpravu nebo pískováním zase povrch prstýnku působí více netradičně a bude poutat větší zájem okolí. Ale nejvíce záleží na tom, co se líbí vaší drahé polovičce. Tak co, jste připraveni na nezapomenutelný projev své lásky?
 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu