Články pro Vaši inspiraci na svatbu

Svatební make-up

Svatební make-up

- 08.02.2018 (přečteno 1972x)

Svatební make-up nevěsty a její účes

Každá nevěsta je jiná a je potřeba zohlednit její styl, pleť, přání a vše vzájemně sladit, již od svatebních šatů přes make-up, účes, doplňky do dokonalého výsledku. 
Profesionální svatební make-up je opravdové umění, pomoci kterého vizážista maluje, tvoří a skrývá případné nedostatky. Díky tomu se budete cítit opravdu výjimečně. Zároveň make-up musí odolat veškerým nástrahám ve svatební den, to vše zajistí kvalitní kosmetické výrobky.
 „Líčení by mělo působit přirozeně. Zároveň však musí být dostatečně výrazné, aby nevěsta vypadala skvěle jak ve skutečnosti, tak na fotografiích. „ vysvětluje Veronika Dědičová, profesionální make-up artist  (vizážista/ka). „Důležitá je dostatečná příprava pleti či úprava obočí . Své nevěsty učím, jak svojí pleť mohou zlepšit a tím zdokonalit make-up.“
Velmi žádané pro svatební look jsou lepené trsy či řasy, pro ještě dokonalejší a výraznější vzhled.
Na svatební zkoušce make-upu či účesu, by nevěsta měla získat jistotu a důvěru, že je vše finálně vyladěno pro její svatební den.

Rozpuštěné vlasy, nebo slavnostní drdol?
Profesionální kadeřnici či vlasová stylistka Vám poradí s nejvhodnějším účesem pro daný styl šatů i svatby a kvality či délky vlasů. Ideální představou je zkouška účesu i líčení probíhající zároveň. To vám umožní posoudit kompletní vzhled. S sebou potřebujete jen obrázek šatů. Případně pokud již máte vybrané doplňky. „U nevěst jsou velmi žádané volnější účesy ve stylu boho, doplněné živými květy. Nevěsta je jemná, romantická a zároveň nejkrásnější ve svůj svatební den. “  vizážistka i vlasová stylistka. 

Zpět

Další články:

Svatební inspirace

zobrazit menu